Vauhtia tilitoimistosi liiketoimintaan

Vauhtia tilitoimistosi liiketoimintaan

Sinä olet kirjanpidon todellinen osaaja, tilitoimistotyön ammattilainen ja asiantuntija. Meidän vahvuuksiamme ovat sähköiset taloushallintopalvelut, tuotteistaminen ja markkinointi.

Tilitoimisto-ohjelman yhteiskäyttö asiakkaasi kanssa helpottaa molempien arkea – asiakas on paremmin kiinni taloutensa tilassa, ja sinun roolisi talouden asiantuntijana syvenee. Vaan kuinka paketoida uudet palvelut, kuinka hinnoitella hyötyjä tuntien ja tositteiden sijaan? Avullamme voit kehittää liiketoimintaasi ja tarjota asiakkaillesi yhä parempaa palvelua. Visma Virta on sekä kumppanuusohjelma että tehokkaampi tapa tehdä työtä – Visma Fivaldi -pilvipalvelun avulla. Kumppaninamme osaat ottaa ohjelmistosta kaiken irti. Lisäksi autamme sinua innostamaan asiakkaasi ohjelman yhteiskäytöstä ja hiomaan työtehosi huippuunsa. Saat liiketoimintaasi vauhtia ja virtaa!"

Tarjoa ohjelmistoa aidosti osana omia tilitoimistopalveluitasi

Kun me olemme sinun kumppanisi, tulee sinusta asiakkaasi parempi kumppani. Voit tarjota ohjelmistoa aidosti osana omaa tilitoimistopalveluasi, tilaat vain asiakkaan tarvitsemat sähköiset taloushallintopalvelut meiltä ja toimitat eteenpäin asiakkaan tarvitseman kokonaisuuden, määrittelemälläsi hinnalla.

Kuinka hyödyt kumppanuudesta?

Sähköistät asiakkaasi

Autamme markkinoimaan perinteisille kirjanpitoasiakkaillesi sähköisyyttä. Sinun ei tarvitse enää kuluttaa tuntikausia rutiinitöihin ja vältellä kahvin voimin inhimillisiä virheitä. Asiakkaasi ja sinä säästätte aikaa ja voitte keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten.

Asiakassuhteesi syvenevät

Yhteiskäytön myötä kirjanpitäjän rooli muuttuu palveluntarjoajasta kumppaniksi. Asiakkaasi ja sinä käytätte ohjelmaa tasavertaisesti yhdessä, mutta asiantuntemus on sinulla. Sinulle jää aikaa perehtymiseen ja analysointiin, ja voit myydä asiakkaillesi lisäkonsultointia.

Työsi ennakointi helpottuu

Sähköisyys helpottaa ennakointia: sinun ei tarvitse jäädä ylitöihin kuittisirkuksen koittaessa. Myös yhteiskäyttö säästää sinua yllätyksiltä. Et saa kiireisiä raportointipyyntöjä asiakkailta, kun he näkevät tiedot ohjelmasta itse.

Kumppanuuden tasot

Siirtämällä asiakkaita sähköisyyteen tilitoimiston työrutiinit helpottuvat. Mitä enemmän käytätte ohjelmistoa yhdessä, sitä enemmän myös asiakkaiden itsepalveluaste kasvaa. Me haluamme varmistaa, että sähköisyyden ja ohjelman yhteiskäytön hyödyn ymmärtäneet tilitoimistot saavat ansaitsemansa tuen ja heitä myös palkitaan hyvästä työstä. Jokainen yhteiskäyttöön siirtämäsi asiakas vie sinua lähemmäs uutta tasoa – ja parempaa alennusprosenttia.

Taso 1 Lähde
Taso 2 Puro
Taso 3 Joki
Taso 4 Koski
Taso 5 Putous

Hio osaamisesi huippuun maksuttomilla Visma Virta -koulutuksilla

Visma Virta -koulutusten tehtävänä on tukea kumppaneita asiakkaiden hankinnassa ja hoidossa. Kattavien tuotekoulutusten lisäksi kartoitamme tilitoimistojen asiakasyritysten tarpeita ja tuomme konkreettisia työvälineitä tilitoimistojen asiantuntijuuden paketointiin, hinnoitteluun ja myynnillisiin kohtaamisiin.

Koulutukset ovat maksuttomia, ja niitä voi suorittaa sähköisessä Visma Talent-oppimisympäristössä kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutuksiin liittyy osana myös sertfiointikoe, jonka suorittaminen on edellytys kumppaniohjelman etujen saamiselle. Tarjoamme myös täsmäkoulutuksia yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa.

Tavoitteellinen osaamisen kehittäminen tuo parhaat tulokset. Käyttäjäosaamisen tason selvittämiseen tarjoamme maksutonta Visma Tutka -käyttötapakartoitusta, jolla selvität käyttäjien osaamistarpeet ja varmistat, että järjestelmä on tehokäytössä

Visma Virta -tiimin esittely

Ammattitaitoinen tiimimme monitasoisella osaamisella ja kokemuksella asiakassuhteiden koordinaatiossa, koulutuksessa ja digitalisaatiossa takaa sujuvan yhteistyön kumppaneidemme kanssa.

Niina Kronqvist, Sales coordinator

Niina pitää langat käsissä ja toimii koordinaattorina hoitaen mm. koulutusten käytännön järjestelyjä ja tukien muuta tiimiä.

Tomi Lerto, Partner Account Manager

Tomi on toiminut Visma Fivaldin ja tilitoimistojen parissa jo vuosien ajan ja ollut kehittämässä alkuperäistä kumppaniohjelmaa tilitoimistoille.

Henri Niiranen, Partner Account Manager

Henrille, tiimin tuoreimmalle vahvistukselle Visma Fivaldi on tuotteena uusi, mutta yhteistyö tilitoimistojen kanssa tuttua.

Sini Himanen, Partner Account Manager

Sini on auttanut etenkin uusia tilitoimistoasiakkaita asiakkaiden siirtämisessä sähköisyyteen.

Tietopaketti kumppanuudesta

Haluatko tietää lisää? Lataa esite ja lue, kuinka Visma Virta laittaa vauhtia liiketoimintaasi.

Kysy lisää

Asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää kumppanuudesta. Täytä lomake, ja me otamme sinuun pian yhteyttä.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntönne ja olemme sinuun pian yhteydessä.